Nicolas Vahé oliiviöljy

28.12.2015

Ensimmäinen hankinta uuteen, tulevaan kotiin on tehty - meillä on nyt oliiviöljypullo! Ja vieläpä kaunis sellainen, ai että.

Nicolas Vahé on itselleni uusi tuttavuus, jonka bongasin Instagramin syövereistä vastikään. Ihastuin ensisilmäyksellä brändin tuotteisiin ja niiden kauniiseen ulkoasuun. Tuotteet ovat niin tyylikkäitä, että niitä pitää mielellään esillä keittiössä sisustuselementteinä. Valikoimasta löytyy öljyjen lisäksi mm. erilaisia suolasekoituksia, hilloja, teetä, leikkuulautoja ja vaikka mitä muuta. Tahtoisin ne kaikki :D



Nicolas Vahé Extra-neitsytoliiviöljy (Extra Virgin Olive Oil) tulee ihanassa keraamisessa pullossa, jossa on iso mustavalkoinen etiketti. Tälle täytyisi vielä hommata kaatonokkakorkki. Mutta on se vaan tyylikäs, eikö! Miten voikaan olla näin innoissaan yhdestä oliiviöljypullosta??



Sitruuna-oliiviöljy (Olive Oil with lemon) tulee kapeassa, sirossa lasipullossa ja öljyn seassa on sitruunankuoren palasia. Tätä voisi käyttää ainakin salaatteihin ihan sellaisenaan.



Nämä oliiviöljyt löytyivät Tampereen Sokoksesta, jonka valikoimiin ne ovat tulleet syksyllä. Nicolas Vahén tuotteita näyttäisi myös löytyvän joistain nettikaupoista, esim. herttanen.fi ja sisustuschill.fi.

Olettekos te hullaantuneet näihin tai joihinkin muihin vastaaviin herkkutuotteisiin?

Lue myös

0 kommenttia